ACCOUNT ESTHEMAX ACADEMY

We maken automatisch een account voor de academy voor je aan, op het moment dat je je eerste bestelling hebt gedaan. Dit kan 24-72 uur duren. Je ontvangt hier een mail over met je account gegevens.

Onze esthemax academy is exclusief toegankelijk voor esthemax depositairs. Nadat je je eerste bestelling hebt geplaatst, krijg je binnen 24-72 uur automatisch toegang tot de academy. Mocht je binnen dit tijdsbestek geen mail hebben ontvangen met je account gegevens, stuur van een mail naar info@esthemaxacademy.nl.

Via deze link kun je een nieuw wachtwoord voor je account aanvragen.

WERKEN MET ESTHEMAX

Klik op deze link om meer te lezen over esthemax.

esthemax producten zijn exclusief beschikbaar voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Ben je een huidspecialist en wil je starten met esthemax? Hartstikke leuk! Je kunt via deze link een account aanvragen. Nadat je account is aangemaakt, kun je via onze online portal je eerste bestelling plaatsen. Na het plaatsen van je eerste bestelling krijg je binnen 24-72 uur toegang tot de esthemax academy.

We hanteren geen minimale bestelorder. Ook stellen we geen targets. Je kunt starten met 1 of meerdere producten, je bent er volledig vrij in.

De distributeur in Nederland is Skindependent BV. Je kunt op onze website meer over ons en onze andere merken lezen!

Al onze trainingen zijn te volgen in de online academy. Je kunt deze dus op je eigen tijd, 24/7, volgen.

Absoluut! Zodra we nieuwe productcategorieën lanceren, lanceren we ook de bijbehorende trainingen. Hiervan ontvang je updates. Daarnaast proberen we je zoveel mogelijk te inspireren en ondersteunen met de inzetbaarheid van de producten, nieuwe technieken etc.

ASSORTIMENT

Alle producten moeten door de Europese Voedsel en Warenautoriteit worden onderzocht en goedgekeurd. Pas zodra de producten zijn goedgekeurd, kunnen wij deze als distributeur bestellen. We zijn hierin dus afhankelijk van derde partijen en hebben geen invloed op de snelheid of volgorde van productcategorieën hiervan. We kunnen net als jij niet wachten!

We zijn afhankelijk van de goedkeuring door de Europese Voedsel en Warenautoriteit. Zodra er nieuwe producten worden goedgekeurd, doen wij ons best deze zo snel mogelijk op de Nederlandse en Belgische markt te lanceren. We stellen je hier altijd van op de hoogte, want we kunnen net als jij niet wachten tot het zo ver is!

esthemax is een Amerikaans-Koreaans merk. Het hoofdkantoor zit in Terrence, Californië (USA). De Hydrojelly Masks worden gemaakt in Amerika en een deel van de andere producten worden in Korea gemaakt.

PRODUCTEN

De starterskit bestaat uit 3 producten: 1 Measuring Cup, 1 Mixing Bowl en 1 Spatula. Deze accessoires heb je nodig om de Hydrojelly Masks in de juiste verhouding te kunnen mengen en aanbrengen. De starterskit is in 3 kleuren leverbaar: roze, zwart en wit.

Je maakt de Hydrojelly Masks als volgt aan: 1,5 scoop poeder met 1 scoop (koud/lauw) water. De scoop meet je af met de Measuring Cup uit de starterskit. Het afmeten poeder en water meng je in een kom tot een mooie, gladde substantie. Je brengt het masker aan met een spatel, ook uit de starterskit.

De Hydrojelly Masks breng je aan met de spatel uit de starterskit. In de academy laten we je zien hoe je dit het makkelijkst doet.

Met uitzondering van 2 Hydrojelly Masks, zijn alle maskers geschikt om te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Maskers die je niet kunt gebruiken:
– Spot Diminishing ALA
– Vampire PLLA

HydroJelly Masks zijn de nieuwste generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik. Ze onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De Hydrojelly Masks van esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling. Meer weten? Klik hier!

Je maakt de Enzym Powder Peel, met de meegeleverde maatschep, als volgt aan: 1 maatschep poeder met 1 maatschep (warm of koud) water. Meng dit met een waaierkwast in een kom tot een luchtige, schuimende substantie. Breng vervolgens aan op het gelaat. Behandel je een groter lichaamsdeel, zoals de rug? Hou dan de volgende mengverhouding aan: 2 maatscheppen poeder met 2 maatscheppen water.

Je kunt de Enzym Powder Peel het beste mengen en aanbrengen met een waaierkwast.

Het is geheel afhankelijk van je klantenkring/doelgroep welke maskers bij jou en jouw behandelingen passen. Met ons brede assortiment van ruim 20 Hydrojelly Masks kunnen we iedere doelgroep bedienen. Om jou hiermee op weg te helpen, hebben we een Hydrojelly Mask Kieswijzer opgesteld. Hierin kun je in één oogopslag zien welk(e) masker(s) bij jouw wensen en die van je klanten passen.

Hieronder vind je een overzicht, welke producten parfum bevatten en welke parfumvrij zijn.

Parfumvrij
Enzym Powder Mask
Vampire PLLA
Spot Diminishing ALA
LED Light See Through (lancering zsm, 2022)
Discoloration Arbutin (lancering zsm, 2022)
Youthful Elixir
Purifying Charcoal

Met parfum
Renewal Boost
Beta Carotene Floral
Cica Complexion Care
Skin Warrior Ageless
Hyaluronic Acid
Egyptian Rose
Pure Himalayan White Tea
Phyto Nutrients Blast
Australian Sheep Placenta
Belgium Cacao
Resilience Caviar
Super Greens Strength
Brightening Complex
Illuminating Orange

We adviseren om de starterskit te bestellen, omdat je op deze manier altijd de juiste verhouding poeder en water hebt om je Hydrojelly Masks aan te maken.
Heb je de starterskit (nog) niet in huis, dan is de mengverhouding (ongeveer) 75 gram poeder met 50 ml water.